Igår och tidigare i veckan hade jag samtal med personer jag aldrig har varit i kontakt med tidigare, det i sig är inte konstig eftersom jag har minst ett samtal i veckan gällande podcasten.
Dessa samtal har handlat om det jag gör och vad den andre gör i livet. Jag ääälskar att höra andra berätta om sina liv, det som är bra, dåligt, lyckligt, ledsamt och lära av dem.

Möte med människor med respekt och glädje för varandra är väldigt speciellt och något vi skall vara tacksam över. Vissa möten sker inte med respekt eller medmänsklighet, dessa möte är tuffa för mig som anser att respekt och vänlighet är viktigt. I början av den här vecka var jag med om något riktigt otrevligt. Det var så otrevligt och respektlöst att andra runt mig reagerade kraftigt. Sådana möten kan jag vara utan helt och hållet och sådana människor behöver inte finnas i mitt liv. Det är ett val jag för min egen skull.

Under alla år jag har hjälpt och stötta andra i olika situationer i livet så har jag insett att jag verkligen brinner för att hjälpa andra som verkligen vill ha hjälp och som vill göra jobbet med mig och andra..

Därför ha jag skapat en kurs för människor som vill ha lycka i livet, älska sig själv och som vill utveckla sig själv på de område de känner att de behöver för att känna att de Lyckas i ditt liv.
Bara att skapa kursen ger mig glädje och lycka i mitt liv.
Jag ser verkligen fram mot att jobba med de personer som tar steget att få hjälp och guidning av mig.