🎙Podden startade 19 januari 2020 och herrejösses vad det har hänt bra och fantastiska sakeri mitt liv sedan dess. 🎉😍

Jag har fått kontakt med så många härliga och kunniga människor som har både deltagit och inte deltagit i podden. ❤️
Jag har också fått många meddelanden och samtal där människor vill veta vad de behöver göra för att Lyckas i sina liv. 🙏🏻

Ett meddelande som jag har fått, började så här:
“Jag vill också lyckas i livet, kan du hjälpa mig med det?”

  • Jag för fanken! 💪

Nu är det dags för en kortare kurs för att du skall kunna tar reda på vad du behöver för att lyckas i ditt liv (igen). 🥰 Du har redan lyckats i ditt liv flera gånger, det har vi alla på ett ella annat sätt. Den här kursen kommer att hjälpa dig att ta reda på vart och vad i livet du vill lyckas just nu och mycket mycket mera.

✔️Håll datumen 8 juni i minnet.

✍️ Är du intresserad så skriv ett ja här nedanför, skicka ett PM eller maila till admin@lyckasilivet.se

minikurs #lyckasilivet #dittlivdittansvar #dukan